16. Afskedsreception

Torsdag d. 23. juni mellem kl. 14 og 16 afholder jeg afskedsreception i det nye bilhus på HC. Ørstedsvej 10 i Helsingør.
 
Da jeg på årets sidste forårsdag – d. 31. marts 2016 – går ind på min chefs kontor, er det med bankende hjerte. Med mig i hånden har jeg en opsigelse. I 13 år været ansat som salgschef hos Ford i Helsingør, men nu er jeg på vej til at kaste fokus i en anden retning. Og selv om jeg ikke er det mindste i tvivl om. at jeg har truffet den rigtig beslutning, er der alligevel knyttet en god portion vemod til det punktum, jeg nu skal til at sætte.
 
Hjælp til forældrene er den bedste håndsrækning et barn kan få
Grunden til at jeg vælger at opsige min stilling, falder i flere tempi. For det første er jeg i gang med at opbygge min egen virksomhed – Barnets Tarv. For det andet ønsker jeg at sætte fokus på det familieretlige system og endelig for det tredje ønsker jeg at hjælpe nogen af de mange opbrudte skilsmissefamilier. Vi har store problemer med den måde, hvorpå vi på børneområdet har valgt at indrette vores  system. Og det er desværre min erfaring, at rigtig mange børn og voksne kommer i klemme. Afgørende for al hjælpekunst er – som anført af Søren Kierkegaard – at møde mennesker der, hvor de er. Og det er en af kerneværdierne hos Barnets Tarv.
 
Den første opgave for Barnets Tarv bliver udgivelsen af min erindringsbog ‘Lige her, far’, som udkommer senere på året. Herudover vil Barnets Tarv have som ambition at gøre en forskel for skilsmisseramte familier – og særligt de involverede børn, dels i form af rådgivning og dels i form af foredrag og kurser. Hjælp til forældrene er den bedste håndsrækning et barn kan få.
 
Ingen afsked uden en reception
Men inden jeg for alvor slår mig løs som selvstændig, er det mit ønske, at sætte et solidt punktum for de 13 år, som bilernes mand. Det har for mig været 13 givende år hos Ford Helsingør (henholdsvis Harries Andersen og Falken & co.) og ingen afsked uden en reception. Jeg håber derfor at se kunder, venner af såvel det nye som det gamle bilhus, forretningsforbindelser, familie og venner til min afskedsreception.
 
Receptionen finder sted torsdag d. 23. juni mellem kl. 14 og 16 i det nye bilhus på HC. Ørstedsvej 10 i Helsingør. 

Du kan tilmelde dig via dette link:

Eller du kan sende en mail til michael@barnetstarv.com eller en SMS på 40254592.

 Jeg glæder mig til at se mange af de mennesker, der gennem de seneste mange år har beriget mit liv og jeg håber ligeledes at kunne give hånd til en række af de mange mennesker, der lige nu følger mig her på bloggen. Det vil betyde rigtig meget for mig.
Skærmbillede 2016-04-22 kl. 10.46.30 Skærmbillede 2016-04-22 kl. 10.47.14
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s