Tilføjelse 

I går aftes blev der lagt en kladde ud her på bloggen indeholdende mine tanker og noter omkring mit kommende blogindlæg. Indlægget nåede højst at ligge her et par sekunder, inden det blev taget af, da det endnu ikke er færdigskrevet, men som I sikkert kan fornemme, er der et nyt blogindlæg undervejs. Bedst som jeg troede, at der var kommet lidt ro over feltet, har sagen nemlig nu nået nye højder og denne gang i form af en helt ny offentlig aktør. I kan læse mere om sagens udvikling her på bloggen i den kommende uge.

De bedste hilsner,

Michael 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s