Blogindlæg

Kæmper du for dit barn i fogedretten? 

TV 2 har bedt mig om at videreformidle dette budskab. Er du én af dem, der lige nu oplever, hvad det vil sige, når fogedretten kommer i spil i børnesager, kan jeg hermed opfordre dig til at tage kontakt til TV 2:

Kæmper du for dit barn i fogedretten? 

TV 2 søger nye medvirkende til en ny sæson af Dokumentarserien, Fogeden Kommer.

Har du lyst til at fortælle din historie? 

Det er en meget svær følelsesmæssig situation, at skulle i fogedretten, for at få afgjort en sag om samvær over sine børn. Det er en situation som mange danskere befinder sig i hver dag. Alligevel føler mange sig helt alene, når de skal videre efter et brud. 

Vi tror på, at åbenhed omkring sagerne i fogedretten kan hjælpe andre videre, både på et praktisk og et personligt plan. Og derfor har vi brug for din hjælp, så andre kan lære af din historie.

Alle sager har interesse. 

Det er vores mål, at din version af sagen bliver fortalt, men selvfølgelig også at den anden part i sagen kommer til orde. Vi er meget fokuserede på at beskytte børnene og lytter derfor til din vurdering i forhold til deres deltagelse. 

Har du noget på hjerte? Og vil du fortælle din historie åbent og ærligt?

SMS eller ring til : 25 63 63 35

E-mail: foged@tv2.dk

Vi ser frem til at høre fra dig til en uforpligtende snak – du er også velkommen til at ringe til os blot for at høre mere.

Venlig Hilsen

Redaktionen