Rasmus Hedegaard, advokat (L)

Du skal have fuld tillid til mig som din advokat. Udover at klare det juridiske, skal jeg guide dig trygt gennem processerne. Jeg er på din side og arbejder for at skaffe de bedste betingelser for dig og dit barn.

Rasmus Hedegaard, advokat (L)

De første frø til samarbejdet med Rasmus Hedegaard blev i 2015 sået, og siden er Rasmus, med sin faglighed, sine stærke værdier og sin sans for mennesker, blevet en vigtig samarbejdspartner i Barnets Tarv. 

Specialist i sager om forældremyndighed og bopæl

Rasmus lægger som advokat og som menneske stor vægt på, at du som klient skal have tillid til ham. Han er på din side under hele sagen, hvilket betyder, at du har en advokat, der taler din sag og arbejder for at skaffe de bedste betingelser for dig og dit barn. Videre har Rasmus specialiseret sig i at føre retssager om forældremyndighed og bopæl, og da han fører sager ved domstolene over hele landet, behøver du med ham ved roret ikke at bekymre dig om geografien. 

En af landets førende eksperter 

Rasmus Hedegaard

Rasmus er født i 1978 og er jurist fra Aarhus Universitet. Han er advokat og partner i Advokatfirmaet Strauss & Garlik, der beskæftiger ni advokater, og så er Rasmus en del af Mødrehjælpen i Aarhus. Rasmus holder foredrag og underviser. Og så bruges han ofte som ekspertkilde i pressen.

Du finder her eksempler på steder, hvor Rasmus har optrådt som ekspert i landsdækkende medier: 

Radio24syv: Rasmus Hedegaard diskuterer vilkårene for de skilsmissebørn, hvis forældre ikke kan samarbejde

Go’ morgen Danmark, TV 2: Rasmus Hedegaard fortæller om de rekordmange skillsmisser efter jul og sommerferie

Go’ morgen Danmark, TV 2: Rasmus Hedegaard fortæller, at mens du i én kommune kan blive erklæret uegnet som mor, er det ikke sikkert, at nabokommunen når frem til det samme resultat

Radio24syv: Rasmus Hedegaard deltager i et ekspertpanel, hvor en række familieretlige dilemmaer fra 2014 diskuteres

TV 2 Østjylland: Rasmus Hedegaard fortæller, hvorfor man gør klogt i at væbne sig med tålmodighed, hvis man skal skilles

Skal din sag en tur gennem domstolssystemet, kan vi på det varmeste anbefale dig, at du lader Rasmus føre din sag. 

Kontaktoplysninger

Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Sønder Allé 3, 2. sal

8000 Århus C

Tlf: 87 80 12 74

Mail: rh@advohus.dk

Læs mere om Rasmus Hedegaard her