Thomas Kaehne Ghiladi, advokat (H)

Thomas Kaehne Ghiladi har siden sommeren 2015 været advokat for Michael Hjelvang og uden ham, ville Michael ikke være, hvor han er i dag. Med flid, specialistviden og indlevelse er det lykkedes Thomas at rette op på flere års mangelfuld og decideret fejlbehæftet rådgivning fra Michaels tidligere advokater – præcist som han også har kortlagt, hvordan modpartens advokat har opfordret til fup og svindel – og på den måde har Thomas sikret, at Michael i dag har en deleordning og at han er en vigtig og blivende del i sin søns liv. Uden Thomas’ ukuelige optimisme og høje faglighed, ville Michaels søn i dag med overvejende sandsynlighed helt have mistet kontakten til sin far.

Specialist i forældremyndighedssager – over 400 førte sager

Thomas Kaehne Ghiladi ejer og driver (sammen med Jakob Dalsgaard-Hansen) firmaet Ghiladi & Dalsgaard Advokatfirma I/S, og på firmaets hjemmeside kan du blandt andet læse følgende om Thomas: Thomas er  uddannet Cand. Jur. fra Aarhus Universitet og har årelang erfaring med privatlivets juridiske forhold herunder erstatningsret og familieret. Han har gennem de seneste 15 år specialiseret sig i forældremyndighedssager og tvangsanbringelsessager med over 400 førte sager.  Han er desuden uddannet mediator, hvilket betyder, at han er certificeret i udenretlig konfliktløsning. Han har indtil august 2013 været tilknyttet Advocare Advokater A/S som partner og administrerende direktør.

Står du lige nu i en svær børnesag og er domstolene det næste skridt på vejen, kan vi i Barnets Tarv på det varmeste anbefale, at du lader Thomas føre din sag. 

Kontaktoplysninger

Ghiladi & Dalsgaard Advokatfirma I/S

Afdelinger: 

Vejle:
Den Hvide Facet 1 st. 7100 Vejle

Aarhus:
Marselis Boulevard 1, 8000 Aarhus C

Aalborg:
Kattesundet 24 st. 9000 Aalborg

Aars:
Højvang 1A, 9600 Aars 

Sæby: 
Vestergade 22B 1.th. 9300 Sæby

Telefon: 20 42 52 71

E-mail: tkg@gdlaw.dk

Læs mere om Thomas Ghiladi

Følg Thomas Ghiladi på Facebook