Samarbejdspartnere

Skal din sag behandles ved domstolene, har du brug for en familieretsadvokat, der:

  • holder fokus på dit barn
  • har den fornødne specialistviden
  • har gennemsigtighed i sine priser

Og hvor finder man så hende eller ham?

I Barnets Tarv mener vi, at en forudsætning for at kunne hjælpe andre, er indsigt i egne begrænsninger, og mens vi kort sagt tager os af myndighederne, er det familieretsadvokaterne, der tager sig af retsagerne. 

Du kan her læse mere om hvilke former for hjælp, vi i Barnets Tarv tilbyder

Mens vi i Barnets Tarv altså ikke kan hjælpe dig med at føre din sag ved domstolene, hjælper vi dig gerne med at finde den rette til at gøre det. Kender du ikke lige en god familieretsadvokat, kan det måske føles uoverskueligt at gå i gang med at lede, og for at du kan undgå en opslidende jagt i advokatjunglen og for at du kan få mest mulig plads til nærvær med dit barn, har vi valgt at indgå en samarbejdsaftale med nogle af landets førende familieretsadvokater.

Fællesnævnerne hos vores samarbejdspartnere er faglighed, fleksibilitet og integritet og har du brug for en familieretsadvokat, så ring eller skriv til os, så henviser vi dig til den rette. 

Du kan nedenfor se, hvilke advokater vi samarbejder med og hvorfor: 

Thomas Kaehne Ghiladi

Rasmus Hedegaard

Karina Hedegaard Hansen

Navigation i advokatjunglen

Vælger du selv at begive dig ud i jagten på en advokat, har vi nedenfor oplistet en kort vejledning, som du måske med fordel kan have i baghovedet, når du skal træffe et valg om, hvilken advokat der skal føre din sag: 

Barnet i fokus

En retsag kan være krævende for både dig og dit barn, og her har du brug for en advokat, der i stedet for at skabe krig og konflikt, opererer ud fra et ønske om at skabe et godt og solidt fundament, som du som forælder i fremtiden kan arbejde ud fra. Videre har du brug for en advokat, som hjælper dig med at holde fokus på barnet – også når der skal sluges et par kameler. For det skal der.

Få styr på økonomien 

Det kan være svært at vide, hvad der motiverer din advokat til at tage netop din sag, men alligevel kan du med fordel bruge lidt tid på at afprøve, hvori det bærende motiv mon består. Advokaten er forpligtet til at oplyse, hvad han eller hun forventer, at din sag kommer til at koste, og en måde hvorpå du (i et vist omfang) kan lakmusteste din advokats dybereliggende bevæggrunde, kan være at forlange en prisoversigt. En børnesag kan være en økonomisk sværvægter, og afviser din advokat at komme med et bud på, hvor meget du kan forvente at skulle betale, kan det være et tegn på, at du er på vej til at indgå et samarbejde med en advokat, hvor udgifterne til tårnhøje honorarer på sigt kan ende med at løbe løbsk for dig.

Rådgivning i skilsmissesnyd 

Mens feltet af dygtige og empatiske familieadvokater er bredt, er der til den virkelighed en noget mørkere pendant. Der findes i Danmark en gruppe advokater, der rådgiver i skilsmissesnyd, og i Barnets Tarv vil vi på det kraftigste anbefale, at du går en stor bue uden om denne type advokater. De konfliktoptrapper. De ødelægger. Og i værste fald mærker de dit barn for livet.

Du kan læse mere om de pågældende familieadvokater her:

Familieadvokater optrapper konflikt mellem forældre

Advokater opfordrer til løgn om vold og incest i familiesager

Advokater rådgiver i skilsmissesnyd – giver »recept« på at få forældremyndighed

Det er blevet et strategisk træk at anklage den anden forælder for vold

Et forkert valg kan koste dig dyrt 

Gennem Michael Hjelvangs  kamp for at sikre sin søn retten til både at have en mor og en far, har han været i kontakt med ikke mindre end fem advokater, inden den rette dukkede op. 

Du kan i Michael Hjelvangs kommende bog ‘Frikendt’ læse, hvordan det kom til at koste ham dyrt ikke fra start at have den rette advokat. 

Du kan bestille bogen her