Karina Hedegaard Hansen, advokat (L)

Ærlig. Sympatisk. Dygtig. Og med hjertet på rette sted. I Barnets Tarv kom vi i 2015 i kontakt med Karina Hedegaard Hansen og relationen udviklede sig i årene efter til et godt og smidigt samarbejde, som betød, at vi i februar 2018 kunne lande en samarbejdsaftale med hende. 

Karina Hedegaard Hansen blev uddannet advokat i 2006 og har siden arbejdet i såvel store som mindre advokat- og erhvervsvirksomheder i København og Aalborg. I dag har hun advokatfirmaet Karina Hedegaard Hansen, der leverer juridisk rådgivning, og så er hun ansat ved Aalborg Universitet, hvor hun skriver en ph.d. og underviser. Endelig er Karina også ansat i Mødrehjælpens retshjælp, hvor hun yder juridisk rådgivning til forældre om skilsmisse, bodeling, forældremyndighed, børns bopæl og samvær. 

Karina er en fighter og en knokler. Hun er skarp på juraen. Hun er empatisk. Hun har sans for detaljen. Hun tager dig seriøst som menneske og som skilsmisseforælder og hun er hurtig til at vende tilbage – skulle du have brug for at komme i kontakt med hende. Skal din sag i retten, kan vi i Barnets Tarv på det varmeste anbefale, at du lader Karina føre den. 

Kontaktoplysninger

Advokatfirmaet Karina Hedegaard Hansen

Alfred Munkholmsvej 10

9000 Aalborg

Tlf: 31588312

Mail: khh@advokat-khh.dk

Læs mere Karina Hedegaard Hansen

Følg Karina Hedegaard Hansen på Facebook